Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na vině či nevině naprosto nezáleží. Je podezřelý z takových věcí, že v demokratické zemi by dávno podal demisi a zahrabal se studem někam hodně hluboko.

9 3
možnosti
Foto

Dokonce ani Harry, Hermiona a Ron odsouzeni k opuštění školy v Bradavicích, přestože pokaždé, když se něco zlého dělo, byli vždy prokazatelně u toho.;-)

0 1
možnosti
JK

Promiňte, ale jak jste dospěl k závěru, že prezident nemusí odvolat člena vlády na návrh premiéra? V Ústavě je, že prezident odvolá člena vlády na návrh premiéra, nejsou tam stanoveny žádné podmínky, které k tomu musí být splněny. Naopak by mělo být každému jasné, že nemá žádnou jinou možnost, než ho odvolat. Ústava mu ji nedává. To, že nemusí, jste si domyslel vy.

3 0
možnosti
Foto

Už jste zapomněl na Klause? A co dělá Zeman teď?

0 0
možnosti
MK

M11i59l11a30n 91K33e92s36l

13. 5. 2017 17:41

Dejme tomu,že žádné zákony neporušil,ale mnohé z toho co udělal je fuj.Když těch fuj je moc,tak by měl odejít tam,kde nějaké to fuj nevadí.

0 0
možnosti
Foto

Ale děte. Kdyby měla platit ona fuj pro všechny, asi bychom byli bez politiků;-D

4 0
možnosti
Foto

;-D Zcela jistě vinen je. Kdyby nebyl, nemohly by tzv. tradič. stranám klesat preference;-)

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že pan Babiš je mimořádně schopný a tedy i velice nebezpečný. A takoví se odstranit prostě M U S Í !!!;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Žiji každý den tak, jako kdyby zítřek už nebyl. Bez afektu, v klidu s vědomím, že všechno, co právě potřebuji, je teď. A když se ráno probudím a zjistím s úzasem, že jsem dostal darem další den, poděkuji.  

Oblíbené čtení je - blog mojí ženy :

https://slaninova.blog.respekt.cz

 

Seznam rubrik