Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doplněk k mému blogu : je to nabídka, možnost. Nikdo nikomu nic nevnucuje. Hitlerův Mein Kampf jsem přímo nečetl, tedy ne celý, více mě však zaujala kritická recenze T.G.M z 30.4.1933 v Prager Presse. Článek měl podtitulek - "Tajemství Hitlerova úspěchu - Ježíš není již v německých kostelích na denním pořádku. " Je to minimálně ... poučné.

Dále jsem si po přečtení komentářů pod mým blogem uvědomil i další věc : a sice, že je mi blízká metoda šesti klobouků ( najdi si sám, chceš-li ... ) a ještě bližší mi vždy byla metoda deseti klobouků, o které se běžně nedočtete. Spočívala v tom, že 9 lidí se řídilo dostupnými všeobecně uznávanými pravdami a desátý se řídil a jednal podle pravého opaku, pro případ, že by se většina velké devítky v něčem mýlila. Tož tak. Tedy přečíst si Mein Kampf není zločin, Ale aby jste si jej mohli ze studijních důvodů přečíst, musel jej někdo přeložit a vydat. Jinak by lidé neměli co odsoudit. Navíc můj bratr je překladatel a přeložil věci, které jsou uznávané v mnoha zemích. Pár let jsem jej podporoval, tak vím jak lidé dovedou být zlí, když ztratí nadhled.:-(

0 0
možnosti
Foto

J28a82n 35Š47i16k

28. 1. 2021 7:28

Internet máme, stejně jako spoustu informací, které mají málokdy něco společného se zdravým rozumem.

4 0
možnosti

Doporucene video si zaslouzi jedine - ignorovat.

8 0
možnosti
Foto

Video pod tímto nesmyslným blogem je nechutnou ukázkou člověka, který proslul propagací myšlenek německého národního socialismu. Nestydíte se, pane Slanino?

10 0
možnosti
Foto

Propagujte tu vydavatele Hitlerovych proslovu a nověji antisemitskych pohádek, který učí děti jak se po smradu pozna Žid... Zrovna v těchto dnech je to celkem nechutne.... Rozebírat detaily toho videa je zbytečné, nechal jste se zmanipulovat.

10 0
možnosti

J36o67s10e84f 66U73l36m58a50n

27. 1. 2021 22:50

Mi ten chlápek přijde jako úplně normální blb, jakých jsou na net spousty. Jediná věc, ve které se liší, že na rozdíl od těch ostatních má více informací, ale neumí s nimi nakládat, takže jako by je neměl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Žiji každý den tak, jako kdyby zítřek už nebyl. Bez afektu, v klidu s vědomím, že všechno, co právě potřebuji, je teď. A když se ráno probudím a zjistím s úzasem, že jsem dostal darem další den, poděkuji.  

Oblíbené čtení je - blog mojí ženy :

https://slaninova.blog.respekt.cz

 

Seznam rubrik