Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pokud se jedná o mě, byl bych raději pro ta vodní děla. Zdůrazňuji nejdřív v parlamentu, až potom někde jinde.

0 0
možnosti
PB

Řeknu vám, jak to dělají lidé u nás ve fabrice. Jsme potravinářský podnik. Ženský bez roušek okolo dlouhého tolu, hlavy skloněné k sobě na půl metru, brebentí páté přes deváté a cepují salámy.

Přestávka. Sejdou ven přes dvůr k budově s jídelnou. Nasadí si roušky, vejdou, vezmou si oběd, rozesadí se dva metry od sebe a sundají roušky.

Dojí, nasadí si roušky, vyjdou ven před automat, koupí si kafe a vklouznou do místnosti určené ke kouření.

Sundají roušky, pijí kafe, kouří a u toho brebentí namačkané u sebe.

Dopijí, típnou vajgla, nasadí si roušky a přejdou pět metrů k východu z budovy.

Sundají si roušky a jdou si to zpátky k pracovnímu stolu doklábosit.

Konec šichty. Přejdou chodbou před šatnu, nasadí si roušky, vejdou do šatny, sundají si roušky, opláchnou si zobáky a křídla, nasadí roušky a vyjdou po schodech ven.

Sundají roušky, klábosí, dojdou k vrátnici, nasadí si roušky, nechají se ošmátnout od chlípníka vrátného, bodnou si odchod, vyjdou ven a sundají si roušky.

Stojí na zastávce, klábosí a čekají na drožku. Nasadí si roušku, nastoupí, popojedou, vystoupí a sundají si roušku.

Ale nikdy, nikdy si potom nejdou nikam sednout na malý pivo, páč sou zvodpovědný a nechcou nikoho nakazit!

6 0
možnosti
Foto

I16v76o 56C44i76l35i47c54h

23. 1. 2021 19:27

Super a v dobrém závidím R^ Já jsem dnes kolem půl sedmé zašel do místní hospůdky uvedené na stránkách Chcípl PES podepsat petici a bohužel (už?) bylo zavřeno :-/ Netuším proč ;-(

0 0
možnosti
Foto

To jsem si tedy myslel, že máte trošku vyšší formu ideálu o svobodě než sedět v hospodě. Příspěvek pana Štěpánka sdílelo na sítích již do deseti tisíců ovcí, které si neuvědomují, že účelové (uzavřené formy) veřejného stravovaní jedou pořád. Krom závodek jsou to třeba nemocniční, či školní kuchyně.... Tak moc se snažíte postavit mimo stádo, až vesele hupnete do druhého...

6 8
možnosti
ND

Milý Filipe, podle tebe jsem ovce, na fb jsem také sdílela statut pana Štěpánka, tu jídelnu z parlamentu. Ohánět se tím, že jde o závodní kuchyni a tím i o zaměstnance podle mě neobstojí. Zaměstnanci chodí do zaměstnání denně, poslanci jen někdy a troufám si říct, že někteří málokdy, takže se spolu stále ti samí potkávají ještě méně než štamgasti v hospodách...

4 0
možnosti
MS

Asi jste si připadal jako ševc přeběhnuvší do země krále Miroslava aby si mohl zatančit a zaspívat. A vy jste se mohl po dlouhé době svobodně najíst a napít.

2 0
možnosti
Foto

UHO a podmírák holt chybí..... někomu......

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Žiji každý den tak, jako kdyby zítřek už nebyl. Bez afektu, v klidu s vědomím, že všechno, co právě potřebuji, je teď. A když se ráno probudím a zjistím s úzasem, že jsem dostal darem další den, poděkuji.  

Oblíbené čtení je - blog mojí ženy :

https://slaninova.blog.respekt.cz

 

Seznam rubrik