Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můžete to prosím upřesnit, co určitě ne ? Je to nadpis, jedna věta v textu nebo všechno ? Každý názor může být kapka pro pochopení druhých. Děkuji. :-)

0 0
možnosti

Autisté se vesměs rodí do láskyplné rodiny, kde způsobují nemalé potíže. Takže autismus nezpůsobuje nedostatek lásky.

0 0
možnosti
Foto

Ano, obecně mají autisté silně citlivé rodiče, to je podmínka nalezení cesty pro autistovo vnímání a otevření možnosti, jak do světa dospělých opět přenést prvky toho, co svět ztratil : cestu pravých citů, nezotročených všeznalým rozumem. Děti autisté pomáhají svým rodičům rozšířit vnímání světa o další stupně laskavosti, který tu tak chybí. ( pokud jim to dovolí ... ).

0 0
možnosti
Foto

To jsem asi nepochopil. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Vzrůstající počet autistů je reakce na nedostatek skutečné lásky ve světě ( ne u rodičů autistů ). Je to přirozený prvek vyrovnání hladin energií. Když něco chybí, je to dodáno. Když něco přebývá, je to odebráno ... v současném světě je vše měřeno rozumem, zvykli jsme si na to, ale je to špatný zvyk. Autisté nám přišli ukázat svojí existencí, že to jde i jinak. Tedy pokud je zase neznásilníme rozumově, aby se "srovnali".

0 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Žiji každý den tak, jako kdyby zítřek už nebyl. Bez afektu, v klidu s vědomím, že všechno, co právě potřebuji, je teď. A když se ráno probudím a zjistím s úzasem, že jsem dostal darem další den, poděkuji.  

Oblíbené čtení je - blog mojí ženy :

https://slaninova.blog.respekt.cz

 

Seznam rubrik