Diskuse

Každodenní kecy o politice nikdy nikomu nepomohly

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám slušný počet českých přátel, nikdo z nich není na politiku, proto máme asi jen veselé debaty;-D!Uznávám ale, i v politice může být SRANDA, hlavně díky tomu, že šéf SÁM je SRANDISTA;-D

1 0
možnosti
Foto

Smutné je když politiku strkají i do sportu. Mně se bez politiky žije v pohodě, s ní už bych byl dávno pod drnem R^R^

0 0
možnosti
JT

Snad dočasně ty kecy (resp. nadávání na politiky) řeší krátkodobou úlevu (vybití hněvu), dlouhodobě vedou k frustraci a vždy je tu prostor ke změně přístupu. A pak není politika jako politika, na obci (menší) jde o fungování v rámci možného a je třeba důležité udržet obchod, poštu, školu, autobusové spojení - to jsou starosti starostů. Nahoře (v centru) už to je o něčem jiném, převážně o kecech:-)

1 0
možnosti
ZK

Tyhle každodenní kecy o politice chápu jako korektivum. Jako nastavené zrcadlo těm, kterým jsme při volbách hodili svůj hlas. Ty kecy (komentáře) mohou být i kladné. Z těch záporných se možná někteří námi vyvolení na horní palubě ošívají, že se budou ošívat i ti v podpalubí, mě překvapuje.

0 0
možnosti
Foto

Já se neošívám, já jen nastavuji ... :-):-):-).

0 0
možnosti
Foto

Takže když nedokážu změnit svět, ačkoliv se o to fakt snažím, je to marný život? Fakt nevím, nevím.

6 0
možnosti
Foto

Ano, je to marný život. Máte změnit sebe, to je ve vašich silách. Kvůli tomu jsme tady všichni.:-):-):-)

2 2
možnosti

O cem maji byt kazdodenni kecy, aby pomohly?

5 0
možnosti
Foto

Co třeba o tom, co se vám povedlo samotnému na sobě změnit, co jste pochopil k vlastnímu prospěchu, kam jste se vnitřně posunul, jak jste se dokázal změnit i když vám vaše okolí tvrdilo, že to není možné. Pište o svých úspěších tak, aby to druhé inspirovalo, aby si řekli : když to dokázal on, dokážu to taky.:-):-):-)

0 0
možnosti
MR

tak jo, to beru. Takze vy kritizujete VSECHNY. Nu, odkopal jste se;-D

2 0
možnosti
Foto

Když něco umíte, nemusíte o tom pořád mluvit. Prostě to děláte. A pokud lidé jen mluví a nic nedělají, jsou to jen ty kecy. A to se přece všech netýká. Takže kdyby každý, co jen kecá, šel něco smysluplného udělat, změnilo by se hodně. :-):-):-):-):-)

1 0
možnosti
BK

A to já se zase ráda ke své vášni k politice přiznávám;-D. Fakt, že jo;-). A chápu i politické oponenty, kteří mě tu za mé názory nemohou vystát:-). Jsme totiž všichni- ať už napravo, či nalevo- "postiženi" onou vášní. A pro to já mám fest pochopení;-D. Nepřipadá mi to jako srabárna. Někdo to tak má, někdo ne;-).

3 0
možnosti
Foto

Jistě, jistě, vášeň ... ano. :-). Ovšem ve vašem případě si troufám říci, že to není jediná vášeň vašeho života, nebo se snad mýlím ?:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Díky lidem co se o politiku nezajímají a pár agilním naivům vyhrávají volby lidé jako je A. Babiš nebo V. Bárta.

A nazvat ty, kteří se o ni zajímají sraby je takové mírně řečeno nesmyslné. Naopak ti, co o politice píšou to pod svými články často dost nevybíravě schytají.

Vy jste sem možná přišel hledat přátele a poplácávat se s novými kamarády po zádech, mně na druhou stranu toto prostředí připadá jako prostor k výměně nebo sdílení názorů. Nevím proč bych ty, pod jejichž články občas diskutuji měla považovat za sraby jen proto, že veřejně napíší svůj názor. Dle mého úsudku je tomu spíš naopak - za sraby mám ty lidi, kteří svůj názor říkají opatrně a poté co se ujistí, že "parta" jde stejným směrem.,

8 1
možnosti
Foto

Moc děkuji za slušnou odpověď. Mohla by jste prosím nějak popsat, co vám politika dala a co vám vzala ? :-):-):-)

1 0
možnosti