Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Před nějakým časem sem četl Janin článek, kde stálo, že před Vaším seznámením Vám oběma nebylo do zpěvu. Po tom, co sem si přečetl jeden z dalších blogů paní Jany a "Poděkování malé nevidomé slečně", sem to "nebylo do zpěvu" pochopil ve své plné souvislosti. Vím, že je to otřepaná fráze, ale přesto: Klobouk dolů před Vámi oběmi"!:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Tak to chce hodně osobní síly, Milane, obdivuju:-)

1 0
možnosti
Foto

Držím palce at uz se jenom daří dobře.:-)

2 0
možnosti
Foto

Milane, netřeba slov, za mě R^

1 0
možnosti

R^ za to, že ses z toho dostal

2 0
možnosti
Foto

Krásný den, Gabrieli.

Tušila jsem, že nás tady ještě nějakým příběhem řádně překvapíte. Že toho máte hodně co vyprávět. Zvláštní, nějak to máte napsané ve tváři.

1 0
možnosti

J43a13n 80H52o25l60á96t

2. 5. 2017 17:38

Dobrý den,

mám bratra, který je momentálně také na té ulici. Je to hrozné. Gratuluji vám, že se vám podařilo najít cestu zpět. Hezký den

1 0
možnosti

Koukám (čtu), že jste oba měli ty životní sinusoidy poněkud strmější. Takže teď si užíváte té rovnovážné přímky a snažíte se příliš neodchýlit. Tak ať se daří:-)

3 0
možnosti
Foto

Ano, oba si uvědomujeme, že každý den má cenu, že společné okamžiky nejsou samozřejmé, že to může kdykoli skončit a ani jeden z nás to neovlivní. A pokud zítřek už nebude, večer se rozloučíme, než usneme, poděkujeme jeden druhému za jeho přítomnost ve svém životě. Vážím si své ženy, je to nejlepší člověk, kterého jsem potkal.:-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Žiji každý den tak, jako kdyby zítřek už nebyl. Bez afektu, v klidu s vědomím, že všechno, co právě potřebuji, je teď. A když se ráno probudím a zjistím s úzasem, že jsem dostal darem další den, poděkuji.  

Oblíbené čtení je - blog mojí ženy :

https://slaninova.blog.respekt.cz

 

Seznam rubrik